Loop mee met Statenlid Meint Kolthof van de Partij voor de Dieren

Meint Kolthof. Foto: Provincie Groningen

Meint Kolthof. Foto: Provincie Groningen

Wilt u een keer van dichtbij meemaken hoe Provinciale Staten van Groningen debatteren over zaken die spelen in de provincie?

Meld u zich dan aan als ‘Gast van de Staten’ voor de Statenvergadering van 31 mei en loop een ochtend mee met Statenlid Meint Kolthof van de Partij voor de Dieren. Provinciale Staten beslissen over zaken die de provincie aangaan. Dat kan zijn over ruimtelijke ordening, openbaar vervoer of milieuzaken. Maar ook cultuur of financiën kunnen onderwerp zijn.

Programma

Op 31 mei start het programma om 9.00 uur en heet Meint Kolthof u welkom in het Atrium van het provinciehuis. Hij vertelt u dan hoe een Statenvergadering verloopt en waar de Staten die dag over besluiten. Ook krijgt u een indruk van het werk van een Statenlid. Vanaf 9.30 uur volgt u de vergadering vanaf de publieke tribune met aansluitend een rondleiding door het provinciehuis. Rond 12.30 uur wordt het programma afgesloten en kunt u deelnemen aan een lunch met alle Statenleden.

Aanmelden

Lijkt het u leuk om een keer een Statenvergadering bij te wonen? Dan kunt u zich aanmelden via www.provinciegroningen.nl/gastvandestaten of via (050) 316 44 58. Per vergadering is plaats voor 20 gasten.