Dit mag u niet missen! Krantenabonnees kunnen online alles gratis lezen

Krantenlezers kunnen ook online het laatste nieuws checken, podcasts beluisteren, video's bekijken en liveblogs volgen.

Krantenlezers kunnen ook online het laatste nieuws checken, podcasts beluisteren, video's bekijken en liveblogs volgen. Foto: Shutterstock

Wist u dat álle abonnees ook toegang hebben tot onze artikelen op dvhn.nl en in de nieuws app van DVHN? Zo kunt u het nieuws van Dagblad van het Noorden 24 uur per dag en 7 dagen in de week op de voet volgen. Online worden het nieuws en de verhalen de hele dag door ververst.

Op de website en in de DVHN nieuws app kunt u bovendien liveblogs volgen, podcasts beluisteren en video’s bekijken. Op gezette tijden maakt de redactie bijzondere digitale producties: longreads, verhalen met aanklikbare kaartjes of heel veel foto’s. Online kunt u ook elke dag meedoen aan de ‘stelling van de dag’ en onbeperkt verhalen uit ons rijke archief opzoeken en raadplegen.

Het is heel eenvoudig

Krijgt u de krant elke ochtend in de brievenbus, dan kunt u dus ook gratis alle onze PREMIUM-artikelen lezen. Bovendien is de krant op de afgesproken dagen ook digitaal beschikbaar. Dat is de ochtendkrant in pdf-formaat, die op de website en in de DVHN digitale krant app (zie de downloadknoppen onderaan dit artikel) verschijnt.

Handig voor als u op reis bent of de krant niet iedere dag uit de brievenbus kunt halen. Het enige wat u hoeft te doen voor het lezen van PREMIUM-artikelen en/of de digitale krant is een account aanmaken en dat koppelen aan uw abonnement. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar is heel eenvoudig.

Voor wie nog geen account heeft: maak hier eerst een gratis DVHN-account aan. (Dat is ook handig voor het doorgeven van wijzigingen en vakanties, als u de krant tijdelijk niet bezorgd wilt hebben.)

Doorloop vervolgens deze stappen:

  • Ga naar dvhn.nl
  • Klik rechts bovenaan de pagina op ‘inloggen’
  • Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
  • Klik onderaan de pagina op ‘koppel het abonnement aan uw account’
  • Vul uw postcode en huisnummer (en eventuele toevoeging) in en vervolgens de laatste 3 cijfers van uw bankrekening. Betaalt u met acceptgiro? Vul dan 3 maal een nul in
  • Klik nu op abonnement zoeken
  • Vink het hokje naast uw abonnement aan (onderaan bij zoekresultaten)
  • Klik nu op abonnement koppelen
  • Nu kunt u met uw gekoppelde account inloggen op de digitale krant en alle artikelen op de website lezen

Is het nog niet gelukt? Kijk dan voor meer uitleg onze uitlegvideo’s of check de ‘veelgestelde vragen’ .

Wij wensen u veel digitaal leesplezier!