ADO Den Haag bevestigt komst trainer Rankovic

ADO Den Haag bevestigt komst trainer Rankovic ANP

ADO Den Haag heeft de komst van hoofdtrainer Aleksandar Rankovic bevestigd. De 41-jarige Serviër heeft Richard Knopper, Michele Santoni en Rick Hoogendorp als zijn assistenten gekozen. De technische staf is voor twee jaar vastgelegd, meldt de eredivisionist,

Rankovic begint in Den Haag aan zijn eerste opdracht als hoofdcoach in het betaalde voetbal. Hij fungeerde eerder als assistent van Henk Fraser bij Vitesse en bij Sparta Rotterdam, waar hij de afgelopen twee seizoenen werkzaam was.

Rankovic speelde tussen 2005 en 2011 voor ADO. De oud-middenvelder was als jeugdtrainer ook al actief voor de Haagse club. Ter ondersteuning van de nieuwe technische staf heeft ADO Den Haag een zogenoemd technisch hart geformeerd. Martin Jol, die sinds eind december al technisch adviseur was, is het hoofd van dit orgaan. "We hebben dit orgaan in het leven geroepen om een krachtige langetermijnvisie te realiseren op technisch vlak. Naast Jol nemen Albert van der Dussen en Aleksandar Rankovic zitting in dit technische kader", licht directeur Mohammed Hamdi toe.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu