AZ hoopt nog op Johansson

AZ hoopt nog op Johansson ANP

AZ heeft nog hoop dat rechtsback Mattias Johansson op tijd fit is voor de wedstrijd donderdagavond in De Kuip tegen Feyenoord, in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. ,,Donderdagochtend testen we of hij alsnog kan spelen'', zei trainer John van den Brom woensdag na de training.

De Zweedse basisspeler van AZ liep zondag tegen Ajax een enkelblessure op en moest na een uur worden vervangen. Zondag en maandag had hij nog krukken nodig om te lopen. Donderdag stond de Zweed alweer op het trainingsveld. ,,De blessure lijkt gelukkig mee te vallen. Hij is intensief behandeld en is zeker nog niet afgeschreven voor de wedstrijd tegen Feyenoord maar het wordt wel een race tegen de klok'', aldus de trainer.

Van den Brom gelooft niet dat de zware nederlaag tegen Ajax (4-1) nog effect zal hebben. ,,Nee, ik ben niet bang dat we net als tegen Ajax te veel ontzag tonen. Die les hebben we geleerd. Het is niet zo dat we nu na één nederlaag meteen met de koppies omlaag lopen. We kunnen goed omgaan met tegenslag. We zijn stabiel geworden.''

Nieuws

Meest gelezen

menu