Aanvoerder Van Polen gaat veertiende seizoen in bij PEC Zwolle

Aanvoerder Van Polen gaat veertiende seizoen in bij PEC Zwolle ANP

Aanvoerder Bram van Polen gaat zijn veertiende seizoen in bij PEC Zwolle. De 34-jarige verdediger heeft zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis van een jaar gezet.

"Juist nu is het voor mij ontzettend belangrijk om bij te tekenen", zegt Van Polen op de website van zijn club. " Allereerst wil ik mijn carrière niet op deze manier afsluiten. Aan het begin van het voorbije seizoen was ik herstellende van een schouderblessure, daarna raakte ik opnieuw geblesseerd. Uiteindelijk was ik goed en wel fit en werd de competitie abrupt afgebroken en later stopgezet. Maar dat is niet de hoofdreden. Ik heb ook nog echt nog de wil om met PEC Zwolle in de eredivisie te blijven voetballen. En zeker in deze onzekere tijden wil ik net als hopelijk heel veel supporters achter mijn club blijven staan."

"Op spelers als Bram moet een club zuinig zijn", verklaart technisch manager Mike Willems. "Hij is een boegbeeld en uithangbord van PEC Zwolle. In al die jaren heeft hij zijn meerwaarde binnen en buiten de lijnen van het veld laten zien. Het is niet voor niets dat hij afgelopen seizoen, ook toen hij nog geblesseerd was, rondom wedstrijden in de kleedkamer aanwezig was. Hij is topfit en ook gewoon nog steeds een hele betrouwbare verdediger in de eredivisie."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu