Aanvoerders FC Emmen en FC Groningen houden deur voor hervatting eredivisie op een kier

Tegen het standpunt van de KNVB in klinkt steeds nadrukkelijker de roep vanuit de top van de eredivisie om een streep te zetten onder het huidige voetbalseizoen. De aanvoerders van FC Emmen en FC Groningen gooien de deur daarentegen nog niet dicht.

De aanvoerders van FC Groningen en FC Emmen, Mike te Wierik (links) en Michael de Leeuw, houden nog nadrukkelijk rekening met een hervatting van de eredivisie.

De aanvoerders van FC Groningen en FC Emmen, Mike te Wierik (links) en Michael de Leeuw, houden nog nadrukkelijk rekening met een hervatting van de eredivisie. Foto: "VI-Images / Cor Lasker"

Marc Overmars was de eerste die de knuppel in het hoenderhok gooide. De inkt van het statement van de KNVB om, op dringend advies van de UEFA, in de zomer alsnog tot een afronding van het eredivisieseizoen te komen was nog niet droog of de technisch directeur van Ajax riep op tot het onmiddellijk staken van de competitie. Overmars vergeleek in De Telegraaf de nationale en Europese voetbalbond zelfs met Donald Trump en zijn uitspraken van een week geleden. ,,De economie is belangrijker dan de volksgezondheid’’, klonk Overmars geïrriteerd.

Nieuws

Meest gelezen

menu