Al die ontslagbrieven, hoe zit dat precies? En waar ligt de toekomst van Miguel Araujo? TD Michel Jansen van FC Emmen licht tipje van de sluier

FC Emmen heeft het jaarlijkse ontslagbrievenfestijn weer achter de rug. Onder anderen sterkhouder Miguel Araujo kreeg een brief op de mat. Hoe zit dat precies? Heeft hij nog toekomst bij FC Emmen?

Technisch directeur Michel Jansen van FC Emmen biedt een inkijkje in het jaarlijkse proces, waarbij de clubs verplicht zijn voor 1 april aan te geven of het wel of niet verder wil met spelers waarvan het contract afloopt. Betekent dit dan ook dat ze op zoek moeten naar een andere werkgever?

Jeroen Veldmate

Verder spraken we aanvoerder Jeroen Veldmate, wiens contract afloopt. Hij is in gesprek met FC Emmen over een verlenging, maar hoe groot is de kans dat hij blijft en waar hangt dat vanaf? Veldmate: „Als we naar de eredivisie gaan, dan ben ik niet iemand die er een beetje bij wil hangen.”

Michael Brouwer

Doelman Jeroen Brouwer wordt gehuurd van Heracles Almelo. Hij verkeert momenteel nog in onwetendheid over zijn toekomst: Heracles heeft nog niets van zich laten horen. FC Emmen heeft laten weten zeer gecharmeerd van Brouwer te zijn. Wat wil de doelman zelf eigenlijk?

Nieuws

menu