Antonia keert terug op trainingsveld

Antonia na excuses terug bij FC Groningen FOTO ANP ANP

Jarchinio Antonia is teruggekeerd op het trainingsveld. De flankflitser van FC Groningen heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens en na afloop van de competitiewedstrijd op 20 februari tegen AZ.

Hij was in Alkmaar wisselspeler en ging tien minuten voor afloop van het duel al naar de kleedkamer, waar hij na de wedstrijd verbaal uitviel naar Van de Looi.

'Ik ben fout geweest'

Omdat hij zich niet aan de omgangsvormen en gedragsregels had gehouden, schorste de clubleiding van FC Groningen hem daarop voor onbepaalde tijd. Hij mocht ook niet trainen met het Jong FC Groningen. Antonia traint vooralsnog mee met de selectie van Jong FC Groningen en afhankelijk van wat hij op het trainingsveld laat zien beslist de technische staf of hij weer deel gaat uitmaken van de eerste selectie.

Voorafgaande aan de training heeft Antonia ook aan de spelersgroep en de rest van de stafleden zijn excuses aangeboden. ,,Ik heb aangegeven dat ik fout ben geweest’’, laat hij weten op de website van de club. ,,Ik zal nu via trainingen van Jong FC Groningen moeten laten zien dat ik het team heel graag wil helpen in de slotfase van het seizoen. Ik ben erop gebrand mij te revancheren en hoop snel weer een positieve bijdrage aan de ploeg te kunnen leveren.’’

Nieuws

Meest gelezen

menu