Arnesen weet niet of Ié en Özyakup bij Feyenoord blijven

Arnesen weet niet of Ié en Özyakup bij Feyenoord blijven ANP

Technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord weet niet of Edgar Ié en Oguzhan Özyakup volgend seizoen nog in de Kuip voetballen. Beide spelers werden het afgelopen jaar gehuurd, van de Turkse clubs Trabzonspor en Besiktas.

"Bij Ié zijn we afhankelijk van Trabzonspor", zegt Arnesen in het Algemeen Dagblad. " Als die club hem wil verkopen, wordt het moeilijk en haken wij af. Als hij nog een jaar mag worden verhuurd, moeten we kijken of dat mogelijk is voor ons."

"Bij Özyakup ligt dat misschien lastiger", vervolgt Arnesen. "Een prima jongen en een prima speler, maar Besiktas bepaalt. En de vraag is of wij hem weer kunnen betalen zoals dat in de winterstop lukte, mocht dat überhaupt aan de orde zijn."

Arnesen slaagde er niet in Bryan Linssen naar Feyenoord te halen. De aanvaller van Vitesse kan elders beduidend meer verdienen. Hij onderhandelt nog wel met Leroy Fer en Eric Botteghin over een nieuw contract. "Ik ben positief. Ik heb zeker niet het idee dat het onmogelijk is om daar uit te komen."

Nieuws

Meest gelezen

menu