Bale ziet rentree in Premier League wel zitten

Bale ziet rentree in Premier League wel zitten ANP

Garreth Bale ziet een rentree in de Premier League wel zitten. Dat zei de aanvaller, die bij Real Madrid al enkele seizoenen nog maar zelden aan voetballen toekomt. "Als de mogelijkheid zich voordoet zal ik er heel serieus naar kijken."

Al lange tijd wordt gespeculeerd over een vertrek van Bale uit de Spaanse hoofdstad. Dat het er maar niet van komt heeft volgens hem vooral met Real te maken. "De club zal zich soepel moeten opstellen bij een eventueel vertrek, anders wordt het volgens mij een moeilijk verhaal."

Bale speelde tot 2013 in Engeland bij Tottenham Hotspur. Enige tijd geleden leek een avontuur in China tot de mogelijkheden te behoren. Bale: "Ik had me er op verheugd en alles leek rond. Uiteindelijk wilde Real niet meewerken aan een vertrek. Heel jammer, anders was ik gegaan. Op het laatste moment is alles afgeblazen."

De komende dagen speelt Bale met Wales in de Nations League tegen Finland en Bulgarije. "Ik verheug me enorm op die duels", zegt hij. "Verhalen dat ik er geen zin meer in heb slaan nergens op. Ik wil nog steeds heel graag voetballen."

Nieuws

Meest gelezen

menu