Barcelona vestigt nieuw clubrecord

Barcelona vestigt nieuw clubrecord ANP

Barcelona heeft woensdag weer eens clubgeschiedenis geschreven. Het elftal van trainer Luiz Enrique bleef ook ongeslagen in het tweede duel in halve finale van de Spaanse beker met Valencia (1-1).

Barcelona is nu 29 wedstrijden op rij zonder nederlaag. De kampioen van Spanje verbeterde de reeks van 28 duels zonder verlies die de club in 2011 onder trainer Pep Guardiola neerzette. Barcelona kon zich het gelijke spel permitteren. Thuis was Valencia al met 7-0 verslagen. Barcelona stuit in de bekerfinale waarschijnlijk op Sevilla, dat het eerste duel met Celta de Vigo in de halve finale al met 4-0 won.

Álvara Negredo zette Valencia in een slecht gevuld stadion op voorsprong. Invaller Wilfrid Kaptoum voorkwam in de slotfase dat Barcelona weer eens verloor. Trainer Luiz Enrique van Barcelona maakte van de gelegenheid gebruik om bijna al zijn basisspelers rust te gunnen. Lionel Messi. Luiz Suarez en Neymar, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba, Dani Alves en Gerard Piqué hoefden niet in actie te komen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu