Bayern en Sevilla krijgen 3000 kaarten voor Europese Supercup

Bayern en Sevilla krijgen 3000 kaarten voor Europese Supercup ANP

Bayern München en Sevilla krijgen allebei 3000 kaarten om onder supporters te verdelen voor de wedstrijd om de Europese Supercup. De winnaars van de Champions League en Europa League nemen het 24 september in Boedapest tegen elkaar op.

De UEFA ziet de wedstrijd als belangrijke test om, na de uitbraak van het coronavirus, fans langzaamaan weer in de stadions te krijgen. Het is de bedoeling dat een derde van de Puskas Arena wordt bezet. Het stadion heeft een capaciteit van 38.000 plaatsen.

Supporters die een kaartje bemachtigen moeten, als ze in Boedapest arriveren, een negatieve coronatest laten zien. Die test mag niet ouder dan 72 uur zijn. Ook moeten de supporters die uit andere landen komen Hongarije binnen 72 uur na afloop van het duel hebben verlaten. Bij het stadion wordt van alle supporters de temperatuur gemeten. Iedereen moet daarnaast een mondkapje op en voldoende afstand van elkaar houden.

De UEFA nodigt 500 mensen uit de gezondheidszorg van Hongarije uit om de wedstrijd te bezoeken. Dat doet de Europese voetbalbond als dank voor het werk dat ze de afgelopen maanden hebben geleverd.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu