Bekersof voor Donar, Groningse basketballers stranden tijdens kwartfinale in Bemmel

Pete Miller blijkt nog niet de wonderdokter die Donar kan genezen. In Bemmel vloog de Groninger basketbaltrots in de kwartfinale uit de beker tegen eredivisienieuwkomer Yoast United: 97-91.

Jarred Ogungbemi-Jackson was nog wel topscorer van Donar in Bemmel met 21 punten, maar wist de uitschakeling in de beker ook niet te voorkomen.

Jarred Ogungbemi-Jackson was nog wel topscorer van Donar in Bemmel met 21 punten, maar wist de uitschakeling in de beker ook niet te voorkomen. Foto: Jan Kanning

Het duel in Bemmel was de eerste serieuze testcase voor de nieuwe coach, die twee weken geleden het roer overnam van de op non-actief gestelde Kroaat Ivan Rudez. Tegen de zwaargehavende tegenstanders Den Helder Suns (105-64 zege) en Feyenoord (99-80 overwinning) kreeg de 68-jarige Amerikaan de afgelopen twee weken de gelegenheid om te wennen aan zijn nieuwe rol. Ook nam hij de tijd om zijn ideeën over te brengen op het team met als uiteindelijke doel om dit seizoen alsnog twee prijzen in de wacht te slepen. De eerste ging woensdagavond in rook op.

Nieuws

menu