Bevo is maatje te groot voor E & O

Bevo is maatje te groot voor E & O

De mannen van Oosting E & O, die thuis in Emmen in een dubbelprogramma na de vrouwen in actie kwamen, verloren zaterdagavond met 36-26 van Bevo. Op de zege van de Noord-Limburgers viel niets af te dingen.

E & O speelde zeker geen slechte wedstrijd, maar Bevo was figuurlijk en letterlijk een maatje te groot in de tweede play-off-wedstrijd om de nationale titel.

Bevo is een ijzersterke, ervaren en geslepen ploeg, die eigenlijk geen zwakke plekken kent. Toch bood E & O lang goed tegenstand. ,,We hebben 40, 45 minuten goed meegedaan'', zei E & O-coach Edwin Kippers. ,,Maar dat was niet vol te houden. Als je ziet wat voor spelersmateriaal zij hebben. Bevo heeft een brede bank en kan gelijkwaardige spelers inwisselen. Dat kunnen wij niet.''

Volgens Kippers zijn Bevo en Lions, dat komende donderdag de tegenstander is, niet de ploegen waartegen E & O de punten moet halen. De kansen voor E & O liggen er volgens de coach tegen Quintus en Tachos, die net als E & O dit seizoen in de vaderlandse eredivisie en niet in de sterke Bene-League uitkwamen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu