Bezoekers FC Emmen mogen allemaal een kind meenemen

Bezoekers FC Emmen mogen allemaal een kind meenemen ANP

Voetbalclub FC Emmen stelt volwassen bezoekers voor de eerste drie thuiswedstrijden in het nieuwe seizoen in de gelegenheid om kinderen tot en met de leeftijd van 11 jaar gratis mee te nemen. Per volwassene mag er één kind mee, je hoeft dit niet van tevoren aan ons door te geven, meldt de club. Het kind mag naast, voor of achter je zitten.

"Neem dus je kind, kleinkind, neefje, nichtje of buurjongen mee naar het stadion! We hopen dat zoveel mogelijk supporters hier gebruik van zullen maken. Zo zal het stadion op een verantwoorde manier toch nog een stuk voller zitten", laat de eredivisieclub weten.

FC Emmen laat weten dat de actie binnen alle richtlijnen van het RIVM over het coronavirus valt. Kinderen van die leeftijd hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden omdat het besmettingsgevaar enorm klein is.

We proberen zoveel mogelijk de mooie sfeer terug te brengen waar wij nu al twee jaar met elkaar van genieten, meldt de club. Helaas moet dit nu zonder te zingen en te juichen. We vragen aan onze supporters om deze regels na te leven en er samen het beste van te maken.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu