Bjorn Meijer, een globetrotter uit Groningen in het miljardenbal van de Champions League. 'Uitwedstrijd bij Atlético was de allermooiste'

Met het vervolg van zijn Champions League-avontuur, woensdagavond in Brugge, vervolgt de Groninger Bjorn Meijer zijn schilderachtige reis langs de internationale voetbalvelden. Negentien jaar jong pas, maar ‘gewoon’ basisspeler van Club Brugge dat in de achtste finales Benfica treft. Een gesprek met een bijzondere voetbaltiener. „Ik wil voor mijn dood weten op wat voor wereld ik heb geleefd.”

Bjorn Meijer voetbalt in de Belgische top en nog altijd in de Champions League. In de binnenstad van Brugge staat hij even stil bij wat hij allemaal meemaakt.

Bjorn Meijer voetbalt in de Belgische top en nog altijd in de Champions League. In de binnenstad van Brugge staat hij even stil bij wat hij allemaal meemaakt. Foto: Rias Immink

In het Jan Breydelstadion loopt weer een Ollander rond waar de fans van Club Brugge zot op zijn. Zijn verhaal is ook bijna te mooi om waar te zijn, maar bijna is nu eenmaal niet helemaal. Daar gaan we.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's