Blijft hij of blijft hij niet? Transfertwijfels bij FC Groningen-spits en ‘sjoelfanaat’ Strand Larsen. Exclusief voor abonnees: Luister hier Radio Milko op Trainingskamp

De selectie van FC Groningen is voor een trainingskamp neergestreken in Barsinghausen. Clubwatcher William Pomp volgt de verrichtingen van de spelersgroep vanuit Duitsland op de voet en bespreekt dit dagelijks in een speciale aflevering van Radio Milko, exclusief voor abonnees. Luister de uitzending onderaan dit artikel.

Radio Milko

Radio Milko

Jørgen Strand Larsen is een van de spelers die is afgereisd naar Barsinghausen. De Noorse spits weet alle ogen op zich gericht. Pomp vertelt in de podcast dat Serie A-club Bologna een nieuw bod voorbereidt op de spits, nadat FC Groningen een eerste bieding van zes miljoen euro resoluut afwees. Volgens Pomp zorgt de interesse voor twijfels bij Strand Larsen, die enerzijds graag een stap maakt naar een grote competitie, maar zich anderzijds erg thuis voelt bij FC Groningen. ,,Hij zit daar wel mee in de maag’’, zegt Pomp.