Bondscoach Ronald Koeman voelt zich weer kerngezond na behandeling aan hart

Foto: ANP Foto: "Sem van der Wal"

Bondscoach Ronald Koeman voelt zich weer helemaal de oude. Dat laat hij weten in een berichtje op de website van de KNVB. Daarin bedankt hij onder meer voor de vele steunbetuigingen die hij heeft ontvangen na zijn ziekenhuisopname afgelopen zondag.

Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege pijn op de borst. Koeman onderging een hartkatheterisatie en is inmiddels weer thuis.

'Gelukkig snel en geweldig geholpen'

,,Dat was even schrikken, afgelopen weekend", meldt Koeman. ,,Voor mijzelf natuurlijk, maar vooral voor mijn familie, en voor mijn vrienden. Gelukkig hebben de artsen van het AMC mij snel en geweldig geholpen, waar ik zeer dankbaar voor ben."

Koeman: ,,Zo’n gebeurtenis zet je wel weer even met beide voeten op de grond. Het was voor mij fantastisch om te zien hoeveel mensen mee hebben geleefd. En hoeveel lieve berichten ik heb gekregen. Van bekenden uit de voetbalwereld, van clubs. Maar ook van volstrekt onbekende mensen. Dat heeft me heel veel goed gedaan en ik wil iedereen daarvoor zeer bedanken!

Gezond als een vis

Koeman sluit zijn berichtje vol optimisme af. ,,Op dit moment voel ik me weer zo gezond als een vis. En dat betekent dat ik er weer met volle kracht tegenaan ga, zodra de bal weer gaat rollen. Nogmaals: Dank aan iedereen die me gesteund heeft. We zien elkaar snel weer!"

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu