Bondscoach Ronald Koeman laat op Twitter van zich horen na ziekenhuisopname: 'Voel me zo gezond als een vis'

KNVB geeft geopereerde Koeman alle tijd ANP

Ronald Koeman heeft op Twitter van zich laten horen nadat hij vorige week met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. Daar onderging hij een hartkatheterisatie.

,,Dat was even schrikken, afgelopen weekend. Voor mijzelf natuurlijk, maar vooral voor mijn familie en voor mijn vrienden. Gelukkig hebben de artsen van het AMC mij snel en geweldig geholpen, waar ik zeer dankbaar voor ben. Zo'n gebeurtenis zet je wel weer even met beide voeten op de grond."

,,Het was voor mij fantastisch om te zien hoeveel mensen mee hebben geleefd. En hoeveel lieve berichten ik heb gekregen. Van bekenden uit de voetbalwedstrijd, van clubs, maar ook van volstrekt onbekende mensen. Dat heeft me heel veel goed gedaan en ik wil iedereen daarvoor zeer bedanken", laat Koeman via Twitter weten.

Om te vervolgen: ,,Op dit moment voel ik me weer zo gezond als een vis. En dat betekent dat ik er weer met volle kracht tegenaan ga, zodra de bal weer gaat rollen. Nogmaals: dank aan iedereen die me gesteund heeft. We zien elkaar snel weer.”

'Ronald moet alle tijd nemen die hij nodig heeft'

,,Ik ben vooral blij dat de situatie stabiel is en hoop dat Ronald weer de oude wordt”, zei Eric Gudde, directeur betaald voetbal van de KNVB, eerder al. ,,Daar moet hij alle tijd voor nemen die hij nodig heeft. We zeggen hier bij de KNVB altijd dat gezondheid voorop staat, juist in deze tijd hoor je dat vaak. Nu met Ronald wordt het ineens op een andere manier concreet. Het gaat om de gezondheid van onze bondscoach, over zijn werk hebben we het later wel weer.”

Nieuws

Meest gelezen

menu