IJzersterke Boris Tot is ook volgend seizoen doelman van de handballers van Hurry-Up in Zwartemeer. Kroaat verlengt contract met een jaar

Boris Tot is het middelpunt van de feestvreugde na de zege van Hurry-Up op Lions. Foto Boudewijn Benting

Doel Boris Tot heeft zijn contract bij handbalteam JD Techniek Hurry-Up met een jaar verlengd.

Daardoor verdedigt de Kroaat in ieder geval tot de zomer van 2023 het doel van de Zwartemeerders. Het contract bevat een optie om de looptijd met nog een seizoen te verlengen. Manager Manuel Kremer zei onlangs al bezig te zijn om Tot langer aan Hurry-Up te verbinden. De doelman is bezig aan een sterk seizoen. Dat bewees hij afgelopen zaterdag weer eens met talrijke reddingen in het doel van Hurry-Up, dat koploper Lions de eerste nederlaag van dit seizoen in de BeNe-League bezorgde.

Speler van de maand

De 24-jarige Tot werd in oktober uitverkozen tot ‘Speler van de maand’. Bijna iedere week staat hij het BeNe-League ‘Team of the Week’. De doelman stond door zijn goede prestaties volgens de Hurry-Up-leiding hoog op het verlanglijstje van topclubs uit binnen- en buitenland.

De keeper is werkzaam bij Hurry-Up-partner LosánNL in Emmen en verzorgt daarnaast trainingen bij zijn club en SVBO in Barger-Oosterveld. Tot kwam in 2019 over van het Oostenrijkse HC Bruck naar Zwartemeer.

Nieuws

menu