Bosz in gesprek met Maccabi Tel Aviv

Bosz in gesprek met Maccabi Tel Aviv ANP

Coach Peter Bosz van Vitesse heeft zondag bevestigd dat hij tijdens de winterstop een gesprek heeft gehad met technisch directeur Jordi Cruijff van Maccabi Tel Aviv. Foto's van het onderhoud in Israël verschenen onlangs in verschillende media. ,,Ik praat wel met meer clubs. Maar daar zijn geen foto's van'', liet Bosz zondag na de eerste training in het nieuwe jaar op Papendal weten bij Omroep Gelderland.

Volgens Bosz was de directie van Vitesse op de hoogte van het overleg met de Israëlische landskampioen, die na het recente vertrek van coach Slavisa Jokanovic (naar Fulham) op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer. Bosz wilde op Papendal niet ingaan op de inhoud van het gesprek met Cruijff. ,,Dat zijn zaken die op dit moment niemand wat aangaan.''

De gewaardeerde Bosz is bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse. Zijn eenjarige contract loopt komende zomer in Arnhem af. Tijdens het komende trainingskamp in Spanje praat Bosz met de directie van Vitesse over een mogelijke contractverlenging.

Nieuws

Meest gelezen

menu