Bosz vol vertrouwen: wij vrezen geen enkele tegenstander

Bosz vol vertrouwen: wij vrezen geen enkele tegenstander ANP

Peter Bosz ziet de wedstrijd van maandag in de kwartfinales van de Europa League tegen Internazionale met vertrouwen tegemoet. "We hebben altijd respect voor de tegenstander. Maar we zijn voor niemand bang, we vrezen geen enkele tegenstander", aldus de Nederlandse trainer van Bayer Leverkusen bij een persconferentie in Düsseldorf, waar het duel gespeeld wordt.

"Inter heeft een goed team met ervaren spelers", vervolgde Bosz. "Maar ze hebben natuurlijk ook zwakke punten. Hopelijk kunnen we maandag zien wat dat betekent. Wij kunnen het ons niet veroorloven heel veel fouten te maken. Anders wordt het lastig voor ons."

Nadiem Amiri keert terug in de selectie van Leverkusen. De 23-jarige middenvelder ontbrak in de ontmoeting in de achtste finales met Rangers FC omdat hij in een privésituatie kortstondig in contact was gekomen met iemand die besmet was met het coronavirus.

De winnaar van het duel tussen Leverkusen en Inter neemt het een week later in de halve eindstrijd op tegen Sjachtar Donetsk of FC Basel.

Nieuws

Meest gelezen

menu