Boze Ranieri stuurt Leicester op vakantie

Boze Ranieri stuurt Leicester op vakantie ANP

Met een flinke kater gaan de spelers van Leicester City op vakantie. Manager Claudio Ranieri heeft zijn spelers een weekje vrijgegeven, omdat de koploper van de Premier League pas op 27 februari weer een wedstrijd op het programma heeft staan. ,,Ik heb tegen ze gezegd: ga even op vakantie, geen zorgen, je staat aan kop van de ranglijst met twee punten voorsprong'', aldus Ranieri zondag na de verloren topper bij Arsenal (2-1).

Leicester City hield met tien man in Londen lang stand, maar ging in de slotseconden van de blessuretijd alsnog onderuit. Volgens Ranieri had scheidsrechter Martin Atkinson een doorslaggevende rol. Atkinson gaf verdediger Danny Simpson van de 'Foxes' aan het begin van de tweede helft in vijf minuten twee keer geel en dus rood.

,,Ik word heel, heel boos als ik daar aan terugdenk. Een internationale scheidsrechter die twee gele kaarten geeft voor normale overtredingen, ongelooflijk. Ik weet zeker dat we met elf tegen elf nog een keer hadden gescoord'', mopperde Ranieri. ,,Maar goed, dat maakt niet uit, we vechten door.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu