Briatore nog altijd in ziekenhuis met corona

Briatore nog altijd in ziekenhuis met corona ANP

Flavio Briatore ligt nog altijd in het ziekenhuis San Raffaele van Milaan met het coronavirus. De toestand van de 70-jarige flamboyante Italiaan, die teambaas was van Renault en Benetton in de Formule 1, is stabiel, meldde zijn staf.

Briatore werd zondag met hoge koorts opgenomen in hetzelfde ziekenhuis waar voormalig Formule 1-coureur en paralympisch kampioen handbiken Alex Zanardi werd behandeld na zijn zware verkeersongeval. Briatore was de teambaas van Benetton in de jaren dat Michael Schumacher voor dat team twee wereldtitels greep (1994 en 1995). Hij was ook de baas van Renault in 2005 en 2006, de jaren dat Fernando Alonso twee keer achter elkaar wereldkampioen werd.

De Italiaan is tegenwoordig eigenaar van nachtclub Billionaire op het mediterrane eiland Sardinië en veroordeelde vorige week fel een lokale burgemeester die beperkingen had opgelegd aan discotheken om nieuwe besmettingen met het coronavirus te voorkomen. Zijn club wordt nu gezien als een coronavirus-hotspot met meer dan 60 medewerkers en gasten die de afgelopen dagen positief testten.

Nieuws

Meest gelezen

menu