Broodje Twenteham bij verlenging seizoenkaart FC Twente

Broodje Twenteham bij verlenging seizoenkaart FC Twente ANP

FC Twente heeft een geheel eigen manier bedacht om supporters die hun seizoenkaart verlengen te bedanken. Zaterdag start de verkoop van seizoenkaarten en iedereen die dan z'n abonnement verlengt, ontvangt een 'broodje Twenteham'. De lekkernij wordt normaal gesproken verkocht in stadion De Grolsch Veste.

Meer dan vijftig medewerkers van de club, onder wie spelers en prominenten, trekken zaterdag door de regio om supporters die hun seizoenkaart verlengen direct te trakteren op een broodje Twenteham. De fans die niet bezocht kunnen worden, ontvangen een coupon waarmee ze bij de eerstkomende thuiswedstrijd met publiek gratis een broodje kunnen halen.

FC Twente wilde aanvankelijk de verkoop van de seizoenkaart laten plaatsvinden door een drive-in te organiseren bij de Grolsch Veste. Dat ging echter niet door vanwege de coronamaatregelen. De prijzen van de seizoenkaarten blijven onveranderd ten opzichte van het inmiddels beëindigde seizoen 2019-2020.

Het is nog onduidelijk wanneer er weer toeschouwers de stadions in mogen bij voetbalwedstrijden. Twente geeft de fans daarom drie opties. Ze kunnen korting krijgen op hun seizoenkaart naar rato van het aantal wedstrijden dat ze moeten missen, ze kunnen een tegemoetkoming krijgen in de vorm van een tegoed op de kaart waarmee ze eten en drinken kopen in de Veste of ze kunnen afzien van compensatie. Twente hoopt dat zoveel mogelijk fans daarvoor kiezen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu