'Buijs moet niet met modder gaan gooien, maar hij is wel de oprechtste persoon bij FC Groningen' | Radio Milko

Journalist Willem Groeneveld en FC Groningen-watcher William Pomp waarschuwen trainer Danny Buijs in deze podcast dat hij in zijn laatste maanden in dienst van de FC niet met modder moet gaan gooien. Het tweetal ziet dat de oefenmeester de laatste tijd steeds vaker zijn ongenoegen uitte over het aan- en verkoopbeleid van de club. Nu zijn contract niet verlengd wordt, kan dat alleen maar erger worden. ,,Maar'', voegt Pomp toe. ,,Buijs is wel de oprechtste persoon bij de club.'' Ook gaat het in deze aflevering over de wedstrijd tegen PSV, nieuwkomer Melayro Bogarde, de mispeer van de mogelijk nieuwe trainer van FC Groningen, Frank Wormuth en de concurrentiestrijd onder de lat.

Journalist Willem Groeneveld en FC Groningen-watcher William Pomp waarschuwen trainer Danny Buijs in deze podcast dat hij in zijn laatste maanden in dienst van de FC niet met modder moet gaan gooien.

Het tweetal ziet dat de oefenmeester de laatste tijd steeds vaker zijn ongenoegen uitte over het aan- en verkoopbeleid van de club. Nu zijn contract niet verlengd wordt, kan dat alleen maar erger worden. ,,Maar’‘, voegt Pomp toe. ,,Buijs is wel de oprechtste persoon bij de club.’‘