Casper Goedkoop ook volgend seizoen assistent-trainer bij FC Emmen, Nico Haak wordt nieuwe trainer van O21-team

Casper Goedkoop. Foto: Boudewijn Benting

Casper Goedkoop is ook volgend seizoen assistent-trainer bij FC Emmen. De club heeft zijn contract met een jaar verlengd. Ook werd bekend dat Nico Haak de nieuwe coach van het O21-team wordt.

Goedkoop is sinds het seizoen 2016/2017 al assistent van hoofdtrainer Dick Lukkien. Met het verlengen van zijn contract zit hij ook volgend seizoen in de dug-out. ,,Na bijna zes seizoenen ga ik nog altijd met plezier naar De Oude Meerdijk”, reageert Goedkoop op zijn aanblijven. ,,We gaan eerst dit seizoen voor het maximaal haalbare en dan kijk ik alweer uit naar het nieuwe seizoen, hopelijk in de eredivisie!”

Daarnaast werd officieel bevestigd dat Nico Haak met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Emmen O21 is. Het nieuws zong al rond, maar hij tekent een contract voor drie seizoenen en is daarmee de opvolger van Ruud Jalving, die vertrekt naar ACV. Haak was tussen 2006 en 2011 al werkzaam voor de jeugdopleiding van FC Emmen en de toenmalige combinatie RJO Heerenveen/Emmen.

Trots

In de zomer van 2021 keerde hij terug bij FC Emmen als trainer van FC Emmen O18 en als hoofd jeugdscouting. Laatstgenoemde functie blijft hij ook volgend seizoen bekleden, het O18-team krijgt een nieuwe trainer. Haak: ,,Ik ben er trots op dat ik bij deze mooie club het hoogste jeugdelftal mag trainen. We hopen op dezelfde manier door te gaan als met FC Emmen O18, waarmee we dit jaarkampioen werden.”

Nieuws

menu