Club Brugge gaat virtueel feestvieren met supporters

Club Brugge gaat virtueel feestvieren met supporters ANP

Club Brugge is vrijdag uitgeroepen tot kampioen van België, nu definitief is besloten de competitie niet meer te hervatten.Vanwege de coronacrisis kan Club de zestiende landstitel niet met een groot supportersfeest vieren. Maar om dat goed te maken, organiseert het zondag een virtuele kampioenenshow.

De show begint om 17.30 uur en is te volgen zijn via Facebook en YouTube. Op zijn website geeft Club meer uitleg. "We trappen af met een heuse titelmatch! Voel jij de stress al opkomen? Stijn De Groote, Rik Verheye en Leo Van der Elst zorgen voor de volledige 'omkadering' vanuit onze studio. Bij winst vieren we nadien op de beats van DJ Clinton Mata en natuurlijk samen met jullie, de beste supporters van de wereld!"

De Nederlandse aanvoerder Ruud Vormer spreekt de fans ook kort toe in een videoboodschap. "Beste supporters, gefeliciteerd met het behalen van de titel. Het was weer een fantastisch jaar, eigenlijk een ongelooflijk jaar. We hebben er erg van genoten, ook door jullie. Want zonder jullie wordt het niks, denk ik."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu