Coach Schreuder ziet Hoffenheim eindelijk eens winnen

Coach Schreuder ziet Hoffenheim eindelijk eens winnen ANP

Trainer Alfred Schreuder heeft weer wat lucht gekregen bij Hoffenheim. De geplaagde coach zag zijn club eindelijk winnen, na zeven duels zonder overwinning. De derde wedstrijd na de hervatting van de Bundesliga in coronatijd eindigde in een zege van 3-1 op 1. FC Köln.

Christoph Baumgartner was de gevierde man bij Hoffenheim, dat zich in de stand op de zevende plaats nestelde. De Oostenrijkse middenvelder maakte de eerste twee doelpunten en stond aan de basis van de derde goal van Steven Zuber. Florian Kainz gaf Köln weer hoop door te scoren in de 60e minuut en er 3-1 van te maken. Mark Uth kreeg een kwartier voor tijd de kans op de aansluitingstreffer, maar hij miste een strafschop.

De club uit Keulen, door de nederlaag niet direct in de gevarenzone, speelde het grootste deel van de wedstrijd met tien man. De Belgische verdediger Sebastiaan Bornauw kreeg al na 26 minuten een rode kaart. Hoffenheim haalde het einde ook niet met elf man; verdediger Benjamin Hübner kreeg in de 50e minuut zijn tweede gele kaart en moest het veld af.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu