FC Emmen slaat slag met contractverlenging Julius Dirksen en heeft een nieuwe middenvelder op het oog

Trainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft zijn pupil Julius Dirksen aanwijzingen. Dirksen verlengt zijn contract bij de FC met twee jaar.

Trainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft zijn pupil Julius Dirksen aanwijzingen. Dirksen verlengt zijn contract bij de FC met twee jaar. Foto: ANP

Een langer verblijf van Julius Dirksen (20) bij FC Emmen is zo goed als rond. Speler en club zijn mondeling een contractverlenging van twee jaar overeengekomen, tot de zomer van 2025. Volgende week wordt de verbintenis bezegeld met een handtekening.

Dirksen kwam halverwege vorig seizoen over van Jong Ajax, waar hij weinig kansen kreeg. In de resterende maanden wist hij zich ook niet in de basis te vechten bij de kampioensploeg van FC Emmen, maar tot nu toe verliep dit seizoen naar behoren. De verdediger kwam in 23 wedstrijden in de reguliere competitie tot 1.177 minuten en mocht in alle drie bekerwedstrijden in de basis starten. Hoewel zijn optredens niet altijd foutloos waren, was trainer Dick Lukkien over het algemeen tevreden met de ontwikkeling van zijn pupil.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's