DVHN zendt laatste krachtmeting van FC Groningen in oefencampagne live uit. De FC speelt zondag tegen Arminia Bielefeld

FC Groningen - Arminia Bielefeld

FC Groningen speelt zondagmiddag zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het keurkorps van trainer Danny Buys neemt het op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd is vanaf 14.15 uur live te zien op www.dvhn.nl.

We beginnen om 14.15 uur met een voorbeschouwing. De aftrap is om 14.30 uur. De oefenpot tegen Arminia Bielefeld is de laatste krachtmeting voordat FC Groningen volgend weekend de competitie begint in een thuiswedstrijd tegen PSV.

Speelt Ritsu Doan met de Duitsers mee?

Arminia Bielefeld promoveerde vorig seizoen naar de Bundesliga. Volgens nog onbevestigde berichten heeft de club overeenstemming met PSV bereikt over de huur van Ritsu Doan. Het is onduidelijk of de voormalige smaakmaker van FC Groningen zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion al zijn opwachting maakt tegen zijn oude club. De overgang van de Japanner zou een dezer dagen rond komen. Bij de Duitsers speelt ook oud-Ajacied Mike van der Hoorn.

Grote kans dat Arjen Robben zondag opnieuw minuten maakt voor FC Groningen. De wedstrijd is niet alleen live te zien op de website van DVHN, maar ook op PodiumTV (Ziggo kanaal 35).

Nieuws

Meest gelezen

menu