Daniël van Kaam is nooit alleen. Maak kennis met de vier huisvrienden van de middenvelder van FC Groningen | De Aanpakkers

De Aanpakkers #1: Daniël van Kaam is nooit alleen. Maak kennis met de vier huisvrienden van de middenvelder van FC Groningen

Daniël van Kaam staat sinds kort op eigen benen. De middenvelder van FC Groningen heeft het ouderlijk huis in Delfzijl verlaten voor een koopwoning in de stad. En hoewel de middenvelder nog in zijn eentje woont, is hij nooit alleen. In de eerste aflevering van De Aanpakkers maak je kennis met zijn vier huisvrienden.

De Aanpakkers is een serie waarin Dagblad van het Noorden in samenwerking met Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, Topsport Noord, stichting BEA, gemeente en provincie Groningen en de Topsport Talentenschool zes noordelijke topsporters een jaar lang op de voet volgt.

Naast Van Kaam zijn de schijnwerpers gericht op de Asser hoogspringster Britt Weerman, Donar-basketballer Kjeld Zuidema uit Eexterzandvoort, handbikester Melanie Helweg uit Beerta, de Groningse roeister Louise Liemberg en Lycurgus-volleyballer Markus Held. Van week tot week volgen we hun weg naar de top, zowel online als in de papieren editie van Dagblad van het Noorden.

Nieuws

menu