Danny Buijs heeft nog genoeg redenen om trots te zijn bij FC Groningen | TV Milko

Danny Buijs. Foto: ANP/ROY LAZET

Het zijn sombere tijden voor FC Groningen. De zeventiende plaats op de ranglijst geeft een trieste aanblik. Toch heeft trainer Danny Buijs naar eigen zeggen ook genoeg om trots op te zijn. Hij vertelt erover in een nieuwe aflevering van TV Milko.

In deze uitzending gaat het verder over keeper Peter Leeuwenburgh. Er gingen na de wedstrijd verschillende verhalen over de doelman. Had hij nou wel of niet goed gekeept? Buijs velt het eindoordeel.

Ook blikt de oefenmeester terug op zijn eerste seizoen bij FC Groningen, toen hij in een vergelijkbare situatie zat als nu. Destijds kwam het uiteindelijk allemaal goed. Werkt dat geruststellend voor de coach?

En hoe hartelijk wordt het weerzien vrijdagavond met FC Twente-trainer Ron Jans? De Tukkers scoren vaak vroeg in de wedstrijd. Het doet Buijs denken aan de tijd dat hij zelf bij FC Groningen onder Ron Jans ressorteerde.We geven ook de opstelling van FC Groningen tegen FC Twente. Met een flinke slag om de arm, dat wel, want er zijn weer genoeg problemen. Kijk maar!

 

Nieuws

Meest gelezen

menu