De Graafschap laat supporters nog even wachten

De Graafschap laat supporters nog even wachten ANP

De supporters van De Graafschap moeten nog even wachten op duidelijkheid over een mogelijke tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden van dit seizoen. De club uit de eerste divisie wacht eerst de uitspraak af van het kort geding dat de 'Superboeren' samen met SC Cambuur hebben aangespannen tegen de KNVB. De nummers 1 en 2 van de Keuken Kampioen Divisie bepleitten vorige week bij de rechtbank in Utrecht dat ze recht hebben om te promoveren naar de eredivisie.

De rechter doet waarschijnlijk komende donderdag uitspraak. "In afwachting van de uitspraak hebben we besloten om jullie niet deze week al te informeren over de start van de seizoenkaartenverkoop en eventuele tegemoetkoming van de gemiste wedstrijden dit seizoen. We hopen in de loop van volgende week hier meer duidelijkheid over te kunnen geven", meldt De Graafschap op de website.

De betaaldvoetbalclubs geven dinsdag aan hun supporters uitleg hoe ze compensatie kunnen krijgen voor de gemiste wedstrijden van dit seizoen. De clubs hopen dat de fans daarvan afzien, omdat ze het geld hard nodig hebben om deze crisistijd door te komen. De Graafschap geeft over een paar dagen uitleg. "De kracht van de Superboeren is groter dan ooit, juist in deze tijd. Daarom willen we oproepen om onze club te steunen. Nu én in de toekomst. Zodat we, zodra het kan, in Stadion De Vijverberg weer samen kunnen genieten van een pot voetbal."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu