De klok begint te tikken. Lukt het FC Groningen in de 'maand van de waarheid' om het tij te keren? | Radio Milko

FC Groningen treft binnenkort met achtereenvolgens NEC, RKC, Go Ahead, Fortuna en PEC Zwolle vijf tegenstanders die eveneens in de onderste regionen van de eredivisie acteren. Een uitgelezen kans voor om orde op zaken te stellen, toch?

In deze verse aflevering van onze FC Groningen-podcast Radio Milko debatteren presentator Thijs de Jong, clubwatcher William Pomp en sportverslaggever Jonathan Ploeg over het wel - en tegenwoordig voornamelijk - wee bij De Trots van het Noorden.

Naast de aanstaande ‘maand van de waarheid’ wordt onder andere onthuld over wie trainer Danny Buijs het nou had, toen hij na afloop van het teleurstellende gelijkspel bij Sparta Rotterdam zei dat een aantal van zijn spelers een verkeerde instelling hadden.

Ben je ook geïnteresseerd in FC Emmen? Beluister dan hier onze FC Emmen-podcast Radio Meerdijk, waarin presentator Thijs de Jong met clubwatcher Jonathan Ploeg en sportverslaggever William Pomp de ins en outs van de Drenste eerste divisionist bespreekt.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu