Basketballers Donar bezorgen Belgen lange busreis naar Hasselt, tank lijkt nog lang niet leeg bij Groningers

Ook al is het laat in het seizoen, de basketballers van Donar lijken nog geenszins verzadigd. Tegen Limburg United toonden de mannen van coach Matthew Otten dinsdagavond veerkracht. Op weg naar de finale van de BNXT League schakelden de Groningers Limburg United uit met 110-88. Antwerp Giants is de volgende horde.

Thomas Koenis ontpopte zich dinsdagavond tot de beste man aan Donar-zijde. Hier beukt de routinier zich een weg naar de basket ten koste van Limburg United-speler Casey Benson en Spencer Littleson.

Thomas Koenis ontpopte zich dinsdagavond tot de beste man aan Donar-zijde. Hier beukt de routinier zich een weg naar de basket ten koste van Limburg United-speler Casey Benson en Spencer Littleson. Foto: Jan Kanning

De tip-off moest nog plaatsvinden in Martiniplaza toen het avondje Donar al een primeur kende. Voor het eerst in de clubhistorie werd de erepenning van de Groningse basketbaltrots uitgereikt. Niemand minder dan Pete Miller was de gelukkige. De 70-jarige Amerikaan nam na een prachtige carrière in het basketbal afscheid van het grote publiek.

Nieuws

menu