Deur bij NEC staat open voor Van Eijden

Deur bij NEC staat open voor Van Eijden ANP

Rens van Eijden kan terugkeren in de selectie van NEC als hij de teleurstelling van zijn mislukte transfer naar Dinamo Moskou heeft verwerkt. ,,Als hij weer wil trainen, is hij wat mij betreft van harte welkom'', zei trainer Ernest Faber vrijdag.

De 27-jarige verdediger bereikte vorige maand een akkoord met de Russische topclub over een lucratief contract voor 3,5 jaar. De clubs waren het ook eens over een transfersom, maar de deal werd donderdag afgeblazen omdat Dinamo Moskou ineens met extra eisen kwam. ,,Ik voel me genaaid'', aldus Van Eijden.

NEC speelde al in op het vertrek van Van Eijden door twee nieuwe verdedigers te halen. Toch staat de deur in Nijmegen altijd open voor de voormalige aanvoerder, benadrukt Faber. ,, Een goede speler in de selectie erbij kan nooit kwaad. Maar we moeten eerst afwachten hoe Rens dit verwerkt en wat de club en hij samen besluiten om te doen. Het is voor hem toch een droom die uiteen is gespat.''

Van Eijden ontbreekt in ieder geval zondag in de selectie tegen De Graafschap. Rechtsback Todd Kane keert na een schorsing direct terug in de ploeg.

Nieuws

Meest gelezen

menu