Dick Lukkien kreeg zijn eerste gele kaart ooit als hoofdtrainer tijdens duel FC Emmen en NEC: 'En dat terwijl ik toch een heel makkelijke man ben'

Scheidsrechter Joey Kooij geeft een gele kaart aan Dick Lukkien, die misbaar maakte nadat Kooij tijdens het duel tussen FC Emmen en NEC floot voor een vermeende overtreding van Richairo Zivkovic.

Scheidsrechter Joey Kooij geeft een gele kaart aan Dick Lukkien, die misbaar maakte nadat Kooij tijdens het duel tussen FC Emmen en NEC floot voor een vermeende overtreding van Richairo Zivkovic. ANP: ANP

In zijn ruim zeven jaar als hoofdcoach van FC Emmen promoveerde Dick Lukkien twee keer, werd hij kampioen, trainer van het jaar en meer. Er was echter één ding dat nog op zijn palmares ontbrak, maar dat is sinds zondag verleden tijd.

Scheidsrechter Joey Kooij floot in de tweede helft van het duel tussen FC Emmen en NEC voor een vermeende overtreding van Richairo Zivkovic. Het zorgde voor verontwaardiging langs de zijlijn, bij onder anderen Dick Lukkien. De trainer van FC Emmen maakte misbaar door zijn armen de lucht in te steken, alsof hij wilde vragen: ‘Hoe kun je hier nou voor fluiten?’ Het antwoord kwam al snel, in de vorm van een gele kaart welteverstaan.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's