DiepTriest zoekt supporters FC Groningen voor opnames van videoclip (beluister het nummer hier alvast)

Het Hitachi Stadion van FC Groningen in coronatijd. Vrijdag neemt DiepTriest er een clip op. Foto: Jan Kanning

De Groningse band DiepTriest zoekt supporters van FC Groningen die mee willen spelen in de clip van het nummer In mijn bloed, dat zanger Theo Driessen heeft geschreven.

Toen FC Groningen tijdens de coronamaanden het water hoog aan de lippen stond werden er onder het mom van ‘Laat ons weer eens juichen’ tal van initiatieven uit de grond gestampt. Driessen bedacht dat het de hoogste tijd was om een lied te maken voor de supporters waaruit pure clubliefde spreekt. Dat werd In mijn bloed .

Inmiddels is het lied klaar en moet er een clip komen. ,,We willen daar graag de supporters bij betrekken’’, vertelt Driessen. Het is de bedoeling dat groenwit uitgedoste fans van FC Groningen in het stadion de poster met de tekst ‘Laat ons weer eens juichen’ vasthouden. De korte fragmentjes worden vervolgens achter elkaar gezet. Iedere supporter kan zo meespelen in de clip die aanstaande vrijdag in het Hitachi Stadion wordt opgenomen. De opnames zijn vanaf 14.00 uur. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@dieptriest.nl.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu