Frank Wormuth slaat nieuw hoofdstuk op bij FC Groningen, maar eigenlijk wilde de Duitser nooit trainer worden. Dit is de man die de weg naar de Grote Markt moet plaveien

Frank Wormuth gaat vanaf dinsdag aan de slag bij FC Groningen. Naast tal van kennismakingen binnen de club wordt de Duitse trainer ‘s middags ook officieel gepresenteerd aan de buitenwacht. We lichten het doopceel van de oefenmeester. Dit is de man die de komende jaren de weg naar de Grote Markt moet plaveien.

Het boek Heracles Almelo is dicht. Frank Wormuth slaat deze week een nieuw hoofdstuk op in zijn trainersloopbaan bij FC Groningen.

Het boek Heracles Almelo is dicht. Frank Wormuth slaat deze week een nieuw hoofdstuk op in zijn trainersloopbaan bij FC Groningen. Foto ANP

Wat hem in zijn laatste dagen bij Heracles Almelo overkwam, was nou precies de reden waarom Frank Wormuth eigenlijk nooit trainer had willen worden. Dat anderen konden beschikken over zijn lot, over of hij wel of niet op zijn stoel mocht blijven zitten, kon er bij hem niet in. Het was een gedachte waar de 61-jarige oefenmeester zich in zijn jongere jaren geen voorstelling bij kon maken.

Nieuws

menu