Doelman Michael Brouwer de gevierde man bij FC Emmen na opnieuw een uitstekend optreden. 'Toen had ik het gevoel: we gaan ze bij de strot pakken'

Hij wist vrijdagavond niet zijn doel schoon te houden, desondanks speelde Michael Brouwer opnieuw een uitstekende wedstrijd. Mede dankzij de doelman hield FC Emmen stand tegen een stug Jong Ajax.

Michael Brouwer brengt in de slotfase redding op een inzet van Jong Ajax. De doelman van FC Emmen speelde opnieuw een uitstekende wedstrijd en werd gekroond tot man van de wedstrijd.

Michael Brouwer brengt in de slotfase redding op een inzet van Jong Ajax. De doelman van FC Emmen speelde opnieuw een uitstekende wedstrijd en werd gekroond tot man van de wedstrijd. Foto: Dijks Media / Henk Jan Dijks

Terwijl hij na afloop van de wedstrijd de pers te woord staat, wordt Michael Brouwer toegejuicht door een aantal supporters dat het stadion verlaat. De woorden ‘Topkeeper!’ en ‘Brouwer bedankt!’ galmen door het inmiddels vrijwel volledig leeggelopen stadion De Oude Meerdijk. De doelman ziet het met een brede glimlach aan en steekt een duim op naar de enthousiastelingen achter de reclameboarding.

‘Het lekkerste gevoel dat er is’

Nieuws

menu