Donar speelt in FIBA Europe Cup geen uit- en thuiswedstrijden, alle wedstrijden verplaatst naar één locatie

Foto: Unsplash

De FIBA Europe Cup wordt aangepast. Hierdoor speelt Donar geen uit- en thuiswedstrijden in de Europese competitie. In plaats daarvan worden alle wedstrijden op een locatie gespeeld.

De organisatie van de cup, FIBA Europe, heeft dat vrijdag bekendgemaakt. De wedstrijden worden vanwege het coronavirus gespeeld op één plaats per groep. Dit betekent dat de 24 gekwalificeerde clubs verdeeld worden over zes groepen van vier teams elk.

Groep F

Donar speelt in groep F. Na het terugtrekken van Mornar Bar uit Montenegro bestond deze groep nog uit drie teams. Groep F wordt daarom uitgebreid met een extra team, namelijk BC Parma uit Perm, Rusland. Naast BC Parma zitten Heroes Den Bosch en BC Borisfen in de groep.

De teams in groep F spelen allen eenmaal tegen elkaar. De wedstrijden worden gespeeld in de periode van 24 januari tot en met 30 januari. De beste twee teams van elke groep en de vier beste nummers 3 plaatsen zich voor de Round of 16. Deze ronde wordt in hetzelfde format gespeeld, in de periode 21 tot en met 26 maart.

Nieuws

Meest gelezen

menu