Donar verkoopt de huid duur in Mechelen, delft het onderspit, maar neemt toch een opsteker mee naar Groningen

Willem Brandwijk gaat namens Donar naar de basket in de Mechelse sporthal Winketkaai en wordt verdedigd door Mattias Palinckx. Links kijkt de Belgische uitblinker Deandre Davis toe.

Willem Brandwijk gaat namens Donar naar de basket in de Mechelse sporthal Winketkaai en wordt verdedigd door Mattias Palinckx. Links kijkt de Belgische uitblinker Deandre Davis toe. Foto: Dijks Media

In een meeslepend gevecht moesten de basketballers van Donar woensdagavond in België de winst laten aan Kangoeroes Mechelen. Toch konden de Groningers hoop putten uit de 74-72 nederlaag. De huid werd zo duur mogelijk verkocht.

Het is zo van de buitenkant maar een onooglijk halletje, de sportarena van het lieflijke Belgische stadje Mechelen. Tegelijkertijd is sporthal Winketkaai voor veel spelers van de BNXT League een van de meest gevreesde oorden van de hele competitie. De nummer drie van de league heeft een vloer liggen waarop het stikt van de lijnen. De rode zijn voor het basketbal, maar denk daar maar eens aan in het heetst van de strijd.

Vrees voor turn overs

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's