Drie besmettingen met coronavirus bij Watford

Drie besmettingen met coronavirus bij Watford ANP

Van de zes voetballers en medewerkers van de twintig clubs in de Premier League die positief hebben getest op het coronavirus, staan er drie onder contract bij Watford. Het betreft een speler en twee stafleden, bevestigde de Engelse club, die geen namen noemde.

Burnley is de tweede club die een geval van Covid-19 meldde. Het gaat om assistent-trainer Ian Woan. Bij welke club de resterende twee besmettingen zijn gevonden, is niet bekend, meldde de BBC.

De Premier League testte afgelopen zondag en maandag 748 voetballers en medewerkers van de beste clubs van Engeland. De spelers en medewerkers die positief zijn gestest, moeten een week in quarantaine. De clubs uit de Premier League mogen vanaf dinsdag weer trainen, met strikte voorschriften.

De besmettingen bij Watford zijn saillant, omdat aanvoerder Troy Deeney dinsdag naar buiten bracht dat hij de training niet zal hervatten. Hij wil niet het risico lopen dat hij zijn zoontje besmet met het coronavirus. Zijn baby van vijf maanden kampt met ademhalingsproblemen.

Nieuws

Meest gelezen

menu