Driemaal olé voor Ole Romeny, het goudhaantje van FC Emmen. 'Een droomscenario'

Ole Romeny van FC Emmen wordt door zijn ploeggenoten op handen gedragen richting het uitvak, om daar de zege op SC Heerenveen te vieren. Romeny maakte een onvervalste hattrick.

Ole Romeny van FC Emmen wordt door zijn ploeggenoten op handen gedragen richting het uitvak, om daar de zege op SC Heerenveen te vieren. Romeny maakte een onvervalste hattrick. Foto: ANP

Ole Romeny bezorgde FC Emmen zaterdag in de slotfase van het duel met SC Heerenveen de overwinning met zijn derde treffer van de avond. Hij maakte in het Abe Lenstra Stadion zijn eerste hattrick ooit op het hoogste niveau.

Type op de zoekmachine van je laptop of mobiel ‘FC Emmen’ in en je ziet vrijwel geen recent artikel waar de naam van Ole Romeny níét in de kop staat vermeld. Met drie doelpunten in de tweede helft werd de aanvaller in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen dé gevierde man, die FC Emmen drie heel belangrijke punten bezorgde. Niet geheel verrassend stond hij na afloop dan ook met een brede grijns de pers te woord in de catacomben van het Abe Lenstra Stadion.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's