Dunks, dunks, dunks en hoopvolle zege voor opgebloeid Donar

Door de zege van Donar op Spirou Basket hebben de Groningers al vijf van de zeven duels gewonnen in de Elite Gold van de BNXT-League.

Door de zege van Donar op Spirou Basket hebben de Groningers al vijf van de zeven duels gewonnen in de Elite Gold van de BNXT-League. Foto: Jan Kanning

Donar is de laatste weken bijzonder goed op dreef in de BNXT-League. Tegen Spirou Basket uit Charleroi werd zaterdagavond in Martiniplaza al voor de vijfde keer in zeven duels een Belgisch team verslagen. Aanwinst Steph Branch was opnieuw de grote man bij de Groningse basketballers.

Dunks, in de NBA zie je ze om de haverklap, op het parket in de lage landen mag het publiek blij zijn als ze er eentje per wedstrijd kunnen aanschouwen. Zaterdagavond werden de basketbalfans in Martiniplaza op dat vlak flink verwend. Zeker in het eerste kwart liet Donar enkele fraaie staaltjes basketbal zien. Dunks van Willem Brandwijk, Steph Branch en Viktor Gaddefors deden het publiek opveren van de comfortabele rode pluchen stoeltjes.

Verval

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's