De handballers van E & O/Hurry-Up laten in Emmen een zege tegen kampioenskandidaat Quintus uit Kwintsheul twee seconden voor tijd uit de handen glippen: 35-35

Het was een scenario dat Alfred Hitchcock, de ‘Master of Suspense’, geschreven had kunnen hebben. De handballers van Oosting E & O/Hurry-Up zagen tegenstander Quintus twee seconden voor tijd nog gelijk maken. En dat was niet nodig geweest.

Matz Wesseling van E & O/Hurry-Up haalt verwoestend uit tegenover de Quintus-spelers Rick van Ravesteijn (30) en Timo Blom.

Matz Wesseling van E & O/Hurry-Up haalt verwoestend uit tegenover de Quintus-spelers Rick van Ravesteijn (30) en Timo Blom. Foto: Boudewijn Benting

Het combinatieteam E & O/Hurry-Up speelde zaterdagavond in Emmen ondanks het gelijkspel (35-35) een dijk van een wedstrijd. Met Quintus kwam immers een van de beste ploegen in de eredivisie op bezoek. Het team uit Kwintsheul speelde vorig seizoen nog op het hoogste niveau in de BeNe-League, staat nu tweede in de stand en is een regelrechte kampioenskandidaat. Het uitduel werd door de mannen van de Emmer coach Harrie Weerman eerder nog met 40-24 kansloos verloren, maar nu was er van enig krachtsverschil geen sprake.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's