Een hoofdrol voor Donar-basketballer Henry Caruso tijdens eerste clash der giganten in Den Bosch, maar blijft hij in Groningen

Het leek een kansloze missie te worden voor Donar in Den Bosch, maar uiteindelijk keerde alles ten goede voor de Groningers. Met een speciale rol voor Henry Caruso, die het na afloop aan de stok kreeg met zijn vroegere fans. Intussen hoopt de Amerikaan vurig dat zijn contract wordt verlengd.

Henry Caruso, die hier de bal opdrijft tegen Den Bosch, hoopt op een jaarcontract in Groningen. Maandag vindt overleg plaats.

Henry Caruso, die hier de bal opdrijft tegen Den Bosch, hoopt op een jaarcontract in Groningen. Maandag vindt overleg plaats. Foto: Dijks Fotografie

‘Wil jij dat vreselijke shirt onmiddellijk uittrekken?’’ Met een vieze blik wijzen de vier vrijwilligers van Den Bosch op het tricot van Donar. Het is een opmerking met een glimlach, maar de ondertoon is niet te missen. Met wat onhandige armgebaren probeert Henry Caruso zich te verontschuldigen tegenover zijn voormalige fans, die hem liever in het tenue van de Brabantse basketbaltrots hadden gezien.