Elia traint donderdag weer mee

Elia traint donderdag weer mee ANP

Eljero Elia traint donderdag weer mee bij Feyenoord. De voetballer werd maandag aangehouden in verband met een vechtpartij, maar is sinds dinsdag weer op vrije voeten. Hij moest woensdag op gesprek komen bij de club en kreeg een boete.

,,Ik heb niemand mishandeld'', maakt de voetballer woensdag op de clubwebsite duidelijk. ,,Maar het is natuurlijk stom van me dat ik in de situatie terechtkom dat de verdenking tegen me kan ontstaan. Daar bied ik zowel de club als de supporters mijn excuses voor aan.'' Elia accepteerde de boete van de club.

Technisch directeur Martin van Geel: ,,Het is weer eens een harde en hopelijk ook wijze les geweest dat er op je wordt gelet als je een topvoetballer bent en je een voorbeeldfunctie hebt.''

Na de gewonnen bekerwedstrijd van vorige week donderdag ging Elia op stap in Rotterdam. In de nacht die volgde raakte een 26-jarige man uit Delft gewond bij een mishandeling bij een café op het Stadhuisplein. Elia is nog altijd verdacht van betrokkenheid bij het incident, net als twee anderen die zijn opgepakt. ,,Ik had de stad helemaal niet meer in moeten gaan. Dan had ik mijzelf en mijn omgeving achteraf een hoop ellende bespaard'', zei Elia.

Elia zou zondag gewoon kunnen meespelen tegen Vitesse.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu