Handballer Tommie Falke uit Emmen verlengt zijn contract bij het Belgische Sporting Pelt met drie jaar

Tommie Falke. Foto: EPA

De uit Emmen afkomstige handballer Tommie Falke (29) blijft zeker tot en met 2025 bij zijn Belgische club Sporting Pelt. ,,Het nieuwe contract straalt appreciatie uit voor mijn harde werk’’, zegt hij.

De veel scorende linkerhoekspeler is al sinds 2019 actief voor het uit de BeNe-League. Falke, die onlangs met het Nederlands team aan het EK meedeed, verlengde in Neerpelt zijn contract met drie jaar. ,,Het nieuwe contract straalt appreciatie uit voor mijn harde werk. Ik voel mij goed in Pelt en ik heb hier een goeie band met iedereen’’, zegt een blije Falke. ,,Ik ben hier intussen gesetteld samen met mijn vrouw Sanne. We voelen ons hier thuis en het hele plaatje klopt gewoon. Om dan voor 3 jaar te kunnen bijtekenen, dat is echt een geweldig gevoel.”

Falke toont elke dag opnieuw dat we altijd op hem kunnen rekenen

,,Door deze nieuwe overeenkomst heeft Tommie hier niet alleen een verleden en een heden, maar ook een toekomst”, laat sportief directeur Diederik Stollman weten. ,,Falke heeft hier enorme stappen gezet. Hij toont elke dag opnieuw dat we altijd op hem kunnen rekenen. Zijn mentaliteit, uitstraling en liefde voor Sporting passen perfect bij onze grote familieclub.” In dienst van Sporting Pelt werd Falke al eens topscorer van de BeNe-League. Hij speelde voorheen voor E & O in Emmen en Hurry-Up in Zwartemeer.

Nieuws

menu